Phototex Phototex SolventPhototex Phototex SolventPhototex Phototex SolventPhototex Phototex SolventPhototex Phototex SolventPhototex Phototex SolventPhototex Phototex SolventPhototex Phototex Solvent

Phototex SolventΕταιρία:
Phototex
Είδος:
Phototex Solvent
Κατηγορία:
Phototex
Κωδικός:
Phototex Solvent

Ποσότητα
ΤΕΜ
Διάσταση
Πλάτος ρολού
Διαθεσιμότητα:

  • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

To Phototex είναι μια κορυφαίας ποιότητας υφασμάτινη ταπετσαρία, ή όπως συχνά αναφέρεται ως υλικό διακόσμισης τοίχου, για απαιτητικές ψηφιακές εκτυπώσεις. To Phototex είναι πολύ εύκολο στην τοποθέτηση, λόγω της μοναδικής κόλλας του με χαμηλή κολλητικότητα . Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κόλλα είναι ανθεκτική στο νερό και είναι ευέλικτη για εσωτερική και εξωτερική επένδυση τοίχου.

Το υλικό από ύφασμα κάνει το Phototex εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και στην τοποθέτηση χωρίς να ζαρώνει. Αν ζαρώσει κατά την τοποθέτηση, απλά επανατοποθετήστε. Σε αντίθεση με την απλή αυτοκόλλητη ταπετσαρία, όταν αλλάξετε το Phototex μπορείτε να το αφαιρέσετε εύκολα, αφήνοντας τον τοίχο 99% χωρίς κατάλοιπα και έτοιμο για την επόμενη κάλυψη. Η αφαίρεση του Phototex είναι πολύ εύκολη και γρήγορη τραβώντας μια γωνία προς τα κάτω.

Τα πλεονεκτήματα
Το πρόσθετο πλεονέκτημα του Phototex είναι ότι δεν υπάρχει πλέον καμία ανάγκη να χρησιμοποιηθούν επαγγελματίες διακοσμητές, μπορεί να επικολληθεί και από εσάς. Ειδικότερα τα πλεονεκτήματα του είναι:
Υφασμάτινη αυτοκόλλητη ταπετσαρία ψηφιακής εκτύπωσης με επαναστατική χαμηλής κολλητικότητας κόλλα.
Πατενταρισμένη και μοναδική κόλλα σχεδιασμένη για να επικολλάται σε οποιαδήποτε πορώδη επιφάνεια.
Λειτουργεί άψογα σε εξωτερικές συνθήκες ακόμα και σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός χάρη στην εξαιρετική του κόλλα.
Βελτιστοποιημένη επίστρωση και ωραία υφή για λαμπερά χρώματα και υψηλή ανάλυση εκτύπωσης με μελάνια Solvent ή Eco-Solvent.

Γρήγορο στέγνωμα, άμεσο, στις περισσότερες περιπτώσεις.
Η πατενταρισμένη κόλλα επιτρέπει επανατοποθέτηση της εικόνας ξανά και ξανά για εύκολη εφαρμογή στον τοίχο ή άλλες επιφάνειες.
Δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε την ταπετσαρία από τον τοίχο όπως τα παραδοσιακά χαρτιά, απλά τραβήξτε το και επανακολλήστε. Στο 99% των περιπτώσεων δεν αφήνει κανένα υπόλειμμα όταν αφαιρείται.
Δεν αφαιρεί χρώμα από τους τοίχους ενώ είναι ασφαλές να τοποθετείται πάνω σε άλλη ταπετσαρία.
Το Phototex δεν σκίζεται και δεν ζαρώνει.
Τα αποτελέσματα ποικίλουν από τοίχο σε τοίχο, τούβλα και επιφάνειες τσιμέντου δεν συνιστώνται.
Κατάλληλο και για περιγραμμική κοπή.
Αδιάβροχο και κατάλληλο για υγρές και υπαίθριες εφαρμογές.
Πρόσθετη προστασία επιτυγχάνεται με υγρή πλαστικοποίηση.

 

Το καλάθι μου
  • Δεν έχετε προσθέσει ακόμα προϊόντα στο καλάθι σας!

Εμφάνιση Καλαθιού