ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

1. Η εταιρία παραδίδει παραγγελίες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην Ελλάδα και την Κύπρο.

2. Η παράδοση της παραγγελίας σας, εφ'οσον αυτή γίνει μέχρι την 13.00, γίνεται:

- Την επόμενη εργάσιμη για περιοχές εντός Ν.Αττικής, κύριες πόλεις νομών της ηπειρωτικής Ελλαδος και Κρήτης.

- Σε 1-2 εργάσιμες για τις μικρότερες πόλεις της ηπειρωτικής Ελλάδος και στα νησιά.

- Σε 3-4 εργάσιμες σε δυσπρόσιτες περιοχές.

Όλες οι παραγγελίες παραδίδονται το αργότερο εντός 6 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής της φόρμας παραγγελίας σας από την εταιρεία ταχυμεταφορών στη διεύθυνση που μας ορίζετε στη φόρμα παραγγελίας. Προς διευκόλυνση όλων, παρακαλείστε να ενημερώνετε σχετικά με τις ειδικότερες λεπτομέρειες του τόπου παραλαβής (επωνυμία εταιρείας, όροφο, αριθμό γραφείου κλπ), όπου τούτο χρειάζεται. Για λόγους ασφάλειας συναλλαγών, μπορείτε να παραλαμβάνετε τα προϊόντα που αγοράσατε μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας στον υπάλληλο της ως άνω εταιρείας ταχυμεταφορών. 

3. Η ΑΕΝΤΕΠ δεν ευθύνεται σε περιπτώσεις καθυστέρησης ή/και αδυναμίας παράδοσης η οποία οφείλεται σε τρίτους μεσολαβούντες οργανισμούς ή/και σε λόγους ανωτέρας βίας ή τυχηρών. Ωστόσο, αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.) ή ανυπέρβλητου κωλύματος δεν είναι δυνατή η άμεση παράδοση των προϊόντων, θα γίνεται προσπάθεια ενημέρωσής σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν εξακολουθείτε να επιθυμείτε, υπό τις νέες συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Το κόστος μεταφορικών είναι το ίδιο για την αποστολή σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και διαμορφώνεται ως εξής:
· Για αγορές που θα πραγματοποιήσετε πάνω από 100 Euro προ Φ.Π.Α. και μέχρι 10 κιλά ανά παραγγελία η αποστολή γίνεται δωρεάν.
· Για αγορές μικρότερες των 100 Euro προ Φ.Π.Α. είναι 4,00 Euro μέχρι 10 κιλά ανά παραγγελία και 1,00 Euro για κάθε επιπλέον κιλό (στις παραπάνω τιμές δεν εμπεριέχεται ο ΦΠΑ).

 

Το κόστος μεταφορικών ισχύει ανά παραγγελία (αριθμό παραγγελίας).

 

Το κόστος μεταφορικών για την Κύπρο αναφέρεται σε ειδικό πίνακα. Το πόσο που θα υπολογισθεί με βάση τα παραπάνω εμφανίζεται, μόλις κάνετε login ή δώσετε τα στοιχεία σας, υποδηλώνοντας τον τόπο αποστολής.