ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ


Η σωστή οργάνωση της διαχείρησης παραγγελιών και αποστολών των προιόντων της εταιρείας μας αποτελεί την κυριότερη αρμοδιότητά μας προκειμένου ο πελάτης να λάβει άμεσα τα προϊόντα που έχει παραγγείλει σε άριστη κατάσταση.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.print-market.gr συνεργάζεται αποκλειστικά με την εταιρεία παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς Γενική Ταχυδρομική. Το κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται σύμφωνα με το συνολικό ογκομετρικό ή πραγματικό βάρος των προϊόντων που έχετε επιλέξει στην παραγγελία σας αλλά και την περιοχή τελικού προορισμού. Συμβουλευτείτε τον παρακάτω πίνακα.  


Η εταιρία παραδίδει παραγγελίες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην Ελλάδα και την Κύπρο. 


ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ


Η παράδοση της παραγγελίας σας, εφ'οσον αυτή γίνει μέχρι την 13.00, γίνεται:

- Την επόμενη εργάσιμη για περιοχές εντός Ν.Αττικής, κύριες πόλεις νομών της ηπειρωτικής Ελλαδος και Κρήτης.

- Σε 1-2 εργάσιμες για τις μικρότερες πόλεις της ηπειρωτικής Ελλάδος και στα νησιά.

- Σε 3-4 εργάσιμες σε δυσπρόσιτες περιοχές.

Όλες οι παραγγελίες παραδίδονται το αργότερο εντός 6 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής της φόρμας παραγγελίας σας από την εταιρεία ταχυμεταφορών στη διεύθυνση που μας ορίζετε στη φόρμα παραγγελίας. Προς διευκόλυνση όλων, παρακαλείστε να ενημερώνετε σχετικά με τις ειδικότερες λεπτομέρειες του τόπου παραλαβής (επωνυμία εταιρείας, όροφο, αριθμό γραφείου κλπ), όπου τούτο χρειάζεται. Για λόγους ασφάλειας συναλλαγών, μπορείτε να παραλαμβάνετε τα προϊόντα που αγοράσατε μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας στον υπάλληλο της ως άνω εταιρείας ταχυμεταφορών. 

Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, αφορά αποκλειστικά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αναχώρησης της παραγγελίας από την Αθήνα και δύναται να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Η εταιρεία ΑΕΝΤΕΠ Α.Ε.Β.Ε. ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά της ή αφορούν σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας, όπως έντονα καιρικά φαινόμενα, προβλήματα στο οδικό δίκτυο, απεργίες κ.τ.λ. Ωστόσο, αν για κάποιον απ τους ανωτέρω λόγους δεν είναι δυνατή η άμεση παράδοση των προϊόντων, θα γίνεται προσπάθεια ενημέρωσής σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν εξακολουθείτε να επιθυμείτε, υπό τις νέες συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. 

Σε κάθε αποστολή έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείται real time την εξέλιξη / πορεία της παραγγελίας σας μέσω του συστήματος tracking και τον αριθμό αποστολής που σας παραχωρείται από την εταιρεία Γενική Ταχυδρομική. 


Μη αποστολή προϊόντων/Ακύρωση παραγγελίας
H εταιρία ΑΕΝΤΕΠ Α.Ε.Β.Ε. δεν δεσμεύεται σε καμία περίπτωση στην αποστολή των προϊόντων της παραγγελίας, τα οποία προσφέρονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και λόγω τυπογραφικού ή μηχανογραφικού λάθους παρουσιάζονται σε διαφορετική τιμή από την ισχύουσα τιμή στον τιμοκατάλογο

 

 

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το κόστος μεταφορικών είναι το ίδιο για την αποστολή σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και διαμορφώνεται ως εξής:

· Για αγορές πάνω από 100 Euro προ Φ.Π.Α. και μέχρι 10 κιλά ανά παραγγελία η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ.

· Για αγορές μικρότερες των 100 Euro προ Φ.Π.Α. το κόστος μεταφορικών είναι 4,00 Euro μέχρι 6 κιλά ανά παραγγελία και 1,00 Euro για κάθε επιπλέον κιλό (στις παραπάνω τιμές δεν εμπεριέχεται ο ΦΠΑ).

· Για αγορές προϊόντων τα οποία είναι μεγαλύτερα των 10 κιλών ανεξαρτήτως αξίας, η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία του πελάτη κατόπιν συνεννόησης μαζί του και το κόστος μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη

 

Το κόστος μεταφορικών ισχύει ανά παραγγελία (αριθμό παραγγελίας).

 

Το κόστος μεταφορικών για την Κύπρο υπολογίζεται κατόπιν συνεννόησης.

Το πόσο που θα υπολογισθεί με βάση τα παραπάνω εμφανίζεται, μόλις κάνετε login ή δώσετε τα στοιχεία σας, υποδηλώνοντας τον τόπο αποστολής.