ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Εγγραφή - Γιατί να κάνω εγγραφή στο Print-Market;

Η εγγραφή στο site μας είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε να δρομολογήσουμε την παραγγελία που θέλεις να κάνεις. Για την ακρίβεια, για την παραγγελία χρειάζονται στοιχεία όπως η διεύθυνση, το τηλέφωνο και το e-mail για να είναι δυνατή η παράδοση της παραγγελίας όπως επίσης και επωνυμία της εταιρίας, ΑΦΜ, ΔΟΥ, κτλ για την έκδοση του τιμολογίου αγοράς. Επίσης, με την εγγραφή σου στο Print-Market έχεις μεγαλύτερη ταχύτητα στην ολοκλήρωση της παραγγελίας χωρίς να χρειάζεται να δηλώνεις κάθε φορά τα ίδια στοιχεία, έχεις πρόσβαση στο ιστορικό των παραγγελιών σου, μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου wish list και να έχεις όσες διευθύνσεις παράδοσης θέλεις.

Εγγραφή - Θέλω να γίνω μέλος στο Print-Market. Πώς μπορώ να το κάνω;

Για να γίνεις μέλος κάνεις κλικ στο "Εγγραφή Νέου Χρήστη" στην πάνω δεξιά πλευρά του site. Στη φόρμα που εμφανίζεται συμπληρώνεις τα στοιχεία που χρειάζονται για να δημιουργήσεις το λογαριασμό σου στο site. Τώρα μπορείς κι εσύ να αγοράσεις από το Print-Market!

Εγγραφή - Ξέχασα το password μου στο Print-Market. Τι πρέπει να κάνω;

Η διαδικασία ανάκτησης του password είναι εύκολη. Στη φόρμα εισόδου και κάτω από το πεδίο του κωδικού, κάνε κλικ στο link "Ξέχασα το password" ή κάνε κλικ εδώ. Στη σελίδα που εμφανίζεται συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λάβεις ένα e-mail με τις οδηγίες για να δημιουργήσεις νέο password.


Παραγγελία - Πώς παραγγέλνω από το Print-Market;

Στο Print-Market παραγγέλνεις οποιαδήποτε στιγμή online επιλέγοντας τα προϊόντα που επιθυμείς και κάνοντας κλικ στην επιλογή "Προσθήκη στο καλάθι" που υπάρχει δίπλα σε κάθε προϊόν.

Παραγγελία - Πώς ενημερώνομαι για την εξέλιξη της παραγγελίας μου από το Print-Market;

Από τη στιγμή που κάνεις την παραγγελία σου ενημερώνεσαι μέσω e-mail για την εξέλιξή της. Για την ακρίβεια, ενημερώνεσαι στις παρακάτω φάσεις της παραγγελίας σου: α) Όταν κάνεις νέα παραγγελία, λαμβάνεις επιβεβαιωτικό e-mail ότι η παραγγελία καταχωρήθηκε με επιτυχία β) Όταν επεξεργαστεί η παραγγελία σου και ξεκινήσει η συλλογή των προϊόντων της, λαμβάνεις νέο e-mail με τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης γ) όταν παραδοθεί η παραγγελία σου στον μεταφορέα, λαμβάνεις e-mail για τον ακριβή χρόνο παράδοσης. Επίσης μπορείς να δεις οποιαδήποτε στιγμή την εξέλιξη της παραγγελίας μέσα από το λογαριασμό σου στο Print-Market.

Πληρωμή - Πώς πληρώνω στο Print-Market;

Στο Print-Market μπορείς να πληρώσεις με όποιον από τους παρακάτω τρόπους επιλέξεις: α) Με αντικαταβολή, δηλαδή με πληρωμή σε μετρητά κατά την παράδοση της παραγγελίας σου, β) Με κατάθεση της αξίας της παραγγελίας σου σε τραπεζικό λογαριασμό του Print-Market (Alpha Bank, Αρ. Λογαριασμού:142 00 200 200 3730, IBAN: GR40 0140 137 014 200 200 200 3730). Αναλυτικά για τους τρόπους πληρωμής μπορείς να δεις εδώ .


Αποστολή παραγγελίας - Πώς παραλαμβάνω την παραγγελία μου από το Print-Market;

Το Print-Market σου παραδίδει σε όποιο μέρος επιλέξεις μέσω συνεργαζόμενων εταιριών courier (Γενική Ταχυδρομική). Αναλυτικά για τους τρόπους αποστολής μπορείς να δεις εδώ.


Αποστολή παραγγελίας - Πότε παραλαμβάνω την παραγγελία μου από το Print-Market;

Στο site μας, ακριβώς κάτω από την τιμή κάθε προϊόντος, αναγράφονται οι ημέρες παράδοσης. Για την ακρίβεια:

•    Τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα παραδίδονται στην courier αυθημερόν (για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί έως τις 13.00).

•    Τα προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα χρειάζονται 1-7 εργάσιμες ημέρες όπως αναγράφονται στο κάθε προϊόν.

•    Τα προϊόντα στα οποία αναγράφεται η ένδειξη «κατόπιν παραγγελίας» χρειάζονται ως 15 εργάσιμες ημέρες για να παραδοθούν.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους αποστολής μπορείς να δεις εδώ.


Αποστολή παραγγελίας - Ποια είναι η χρέωση μεταφορικών στο Print-Market;

Για παραγγελίες κάτω των 100 € η χρέωση των μεταφορικών είναι 4 € για όλη την Ελλάδα. Για παραγγελίες άνω των 100 € και βάρους κάτω των 10 κιλών, δεν χρεώνεσαι καθόλου μεταφορικά κόστη. Για παραγγελίες βάρους 10 κιλών και άνω, η χρέωση διαφοροποιείται βάσει του συνολικού βάρους της παραγγελίας και του προορισμού αποστολής. Σε αυτή την περίπτωση, σε ενημερώνουμε εμείς για το επιπλέον κόστος.


Επιστροφή – Service - Μπορώ να επιστρέψω προϊόν που αγόρασα από το Print-Market;

Μπορείς να επιστρέψεις οποιοδήποτε προιόν έχεις αγοράσει από το Print-Market υποβάλλοντας την σχετική αίτηση υπαναχώρησης εφόσον η συσκευασία δεν έχει ανοιχθεί και το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του, με χρέωση μεταφορικών στον αποστολέα.

Επιστροφή – Service - Πληρώνω μεταφορικά για την επιστροφή προϊόντων στο Print-Market;   

Για όλα τα προϊόντα του Print-Market που επιστρέφονται, η χρέωση των μεταφορικών βαρύνουν τον αποστολέα.