ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ 27.8.2021

Αναπροσαρμογή τιμών
στο print-market.gr

Αγαπητοί πελάτες,

Οι σημαντικές αυξήσεις στις τιμές των πρώτων υλών καθώς και στο μεταφορικό κόστος κατά τους τελευταίους μήνες, έχουν υποχρεώσει τις ευρωπαϊκές εταιρίες και τους προμηθευτές μας σε αναπροσαρμογή των τιμών τους ήδη απο τον Μάρτιο του 2021 έως και σήμερα.

Ως εταιρία πρώτο μας μέλημα ήταν η αύξηση του στόκ μας απο τους προμηθευτές μας πρίν το καλοκαίρι και πρίν τις αυξήσεις των τιμών τους προς εμάς ώστε να μην επηρρεαστούν εν συνεχεία οι τιμές των προιόντων μας προς εσάς εν μέσω της καλοκαιρινής σεζόν.

Παρόλα αυτά όσο ανανεώνουμε το στόκ μας οι αλλαγές στις τιμές κάποιων απο τα προιόντα μας είναι αναπόφευκτες.

Έτσι λοιπον οι τιμές μας θα αρχίσουν να αναπροσαρμόζονται από την Τετάρτη 1η Σεπτέμβριου 2021 σταδιακά και ομαλά μόνο στα προιόντα στα οποία έχουν επηρρεαστεί σχετικά.

Μέλημά μας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο είναι να παραμείνει η άρτια ικανοποίηση των αναγκών σας με έμφαση στην ανταγωνιστικότητα, σε συνδυασμό με τη διατήρηση υψηλών επιπέδων εξυπηρέτησης και διάθεσης των προϊόντων μας.

Ευχόμαστε η παρούσα κατάσταση στην παγκόσμια οικονομία να ομαλυνθεί γρήγορα και να μη χρειαστεί να προβούμε σε μελλοντικές αναπροσαρμογές.

Σας ευχαριστούμε θερμά,

Η ομάδα του print-market.gr
και της ΑΕΝΤΕΠ ΑΕΒΕ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ